Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Toyo Tires officiële sponsor van het EK Veldrijden

23 oktober 2020

De Japanse bandenfabrikant Toyo Tires is reeds enkele jaren actief in de ondersteuning van het veldrijden.  Ook in de huidige uitdagende tijden zetten we onze ondersteuning in deze populaire wintersport verder en zijn we trots om op 7 en 8 november 2020 ook partner van het EK veldrijden in ’s-Hertogenbosch (Autotron Rosmalen) te zijn.

Programma 

Het programma is uitgesplitst over 2 dagen. Op zaterdag verwachten we een zeer spannende wedstrijd bij de elite-vrouwen. Op die dag rijden ook de junioren en de beloften-mannen hun EK. Op zondag is het de beurt aan de elite-mannen, de beloften-vrouwen en de junior-vrouwen. Door de Europese Bond is ook besloten om de kampioenschappen voor de mastercategorieën met een jaar uit te stellen. 

Corona

De gezondheid en veiligheid van de toeschouwers en deelnemers staan voorop.  Door de uiterst aangescherpte veiligheidsmaatregelen heeft de organisatie groen licht gekregen om de wedstrijden te kunnen laten doorgaan zonder publiek.  Iedereen kan het spannende verloop van de strijd om de Europese titels gelukkig volgen tijdens de live-uitzendingen op NOS (Nl), Sporza (Be) en Eurosport (Eu).  

Topprestaties

Continuïteit, maximale inzet en uithoudingsvermogen liggen aan de basis voor topprestaties van deze renners en rensters in deze sporttak. Toyo Tires ( met hoofdzetel voor de Benelux-markt in Oud Gastel (NL))  staat ook voor de kwaliteit op het hoogste niveau in de bandenmarkt en verzekert met zijn ruime bandenassortiment veilige, comfortabele en betaalbare verplaatsingen.