Bandenzoeker Verkooppunten

Corporate Philosophy

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. ontwikkelt, vervaardigt en levert aan klanten van over de hele wereld een grote diversiteit van producten, waaronder autobanden als kernproduct, antivibratierubber voor auto's, urethaanproducten en industrieel rubber.

 Ervoor zorgen dat mensen een rijkelijk leven kunnen leiden en de fundamenten van de maatschappij ondersteunen met onze producten, dat is de roeping van ons bedrijf, onze bestaansreden.

 Toyo Tires is een "technologie-georiënteerd" industrieel bedrijf dat onvermoeibaar heeft gewerkt aan de ontwikkeling van de fundamenten van zijn unieke technologie, en deze fundamentele benadering zal blijven bestaan.

Net dankzij de tastbare en ontastbare assets die wij, zowel door missers als successen, hebben verzameld door ons engagement om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, kunnen wij prestaties en kwaliteit van wereldklasse oogsten en leveren wij waardevolle producten af.

 Op dit ogenblik hebben wij naast een lange termijnvisie en een tussentijds ondernemingsplan ook een groeiscenario, waarin omschreven staat welk soort bedrijf wij willen worden. Samen met de hele groep willen wij deze doelstellingen verwezenlijken.

Zowel onze Tire Business Unit als de DiverTech Business Unit werken koortsachtig aan een voorraadbasis die kan voorzien in de noden van onze klanten over de hele wereld. Ik ben ervan overtuigd dat de ontwikkeling van aantrekkelijke, klantgerichte producten die perfect aansluiten bij de kenmerken van hun doelmarkten en het aanbieden en leveren van topkwaliteit die enkel wij kunnen bieden, de aanwezigheid van onze bedrijvengroep zal vergroten.

 Toyo Tires kan al jarenlang rekenen op de steun van heel wat klanten en betrokken partijen. Dit jaar vieren we de 70e verjaardag van ons bedrijf.

 Ik geloof dat de waarde van de activiteiten van een bedrijf pas tastbaar wordt door het nut ervan voor de klanten, de markt en de maatschappij. En nog belangrijker: vertrouwen wordt gewonnen door het overtreffen van alle verwachtingen.

Daarom wil ik streven naar een bedrijvengroep waarin elke werknemer zich engageert om nuttig te zijn voor onze klanten, markten en de maatschappij, in het volledige spectrum van onze activiteiten, gaande van technologie, productie en verkoop tot planning en management.

 Wij blijven voorzien in de behoeften van onze klanten en gaan nog net een stap verder om topproducten aan te bieden die steeds meer mensen comfort bieden en aangenaam verrassen.