Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Toyo Proxes Comfort Test "zeer aanbevelingswaardig"

22 februari 2022

In een gezamenlijke test van zomerbanden hebben de ADAC/ANWB, ÖAMTC en TCS allen de Toyo Tires Proxes Comfort hoog geprezen.

In een gezamenlijke test van zomerbanden hebben de ADAC/ANWB, ÖAMTC en TCS allen de Toyo Tires Proxes Comfort hoog geprezen.

Net als de ADAC in Duitsland en de ANWB in Nederland zijn de TCS en de ÖAMTC de grootste automobielclubs in Oostenrijk en Zwitserland. In de gezamenlijke zomerbandentest van 2022 werden 18 bandenmodellen vergeleken in de maat 215/60 R16, een populaire maat voor SUV's en personenauto's uit de middenklasse.

Met goede allround prestaties in elke categorie biedt de Proxes Comfort betrouwbare handling en remprestaties op zowel natte als droge wegen. De Proxes Comfort, die zijn naam eer aandoet, was de stilste geteste band, dit draagt bij aan een ontspannende rit.

De ADAC & ANWB kende de Proxes Comfort de waardering "Gut" / “Goed” toe. Deze classificatie is de hoogste die in 2022 is toegekend en wordt gedeeld met slechts vier andere premium banden.

ÖAMTC test

TCS test

ADAC test

Deze eerste verschillende tests van de nieuwe Proxes Comfort band tonen de vooruitgang aan die door het Europese Research & Development centrum op het gebied van materialen en constructie wordt geboekt.

 

Laatste Nieuws