Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Toyo Tires is partner van European Athletics in München

13 juli 2022

Deze zomer wordt het sportief: van 11 t/m 21 augustus 2022 vinden in München de Europese Kampioenschappen plaats. Het multisportevenement omvat onder meer de Europese Kampioenschappen Atletiek, die Toyo Tires als partner ondersteunt.

De Europese Kampioenschappen Atletiek zijn onderdeel van de Europese Kampioenschappen, die dit jaar in het Olympiapark in München worden gehouden. Er worden 4700 atleten uit 50 landen verwacht in de negen disciplines van atletiek, beachvolleybal, kanoraces, artistieke gymnastiek, wielrennen, roeien, sportklimmen, tafeltennis en triatlon.
Van 15 t/m 21 augustus worden in het Olympiastadion en in de binnenstad van München de verschillende atletiekdisciplines verreden. Beginnend met de marathon op 15 augustus en eindigend met de finale van de 4x100m estafette voor heren en dames op 21 augustus, biedt European Athletics een spannend programma.

Toyo Tires is sinds 2018, toen de Zomerspelen in Berlijn werden gehouden, partner van European Athletics. De daaropvolgende Europese kampioenschappen atletiek in Parijs, gepland voor 2020, moesten vanwege de Corona-pandemie worden afgelast. Reden te meer om uit te kijken naar het evenement in München, waar ook een cultureel festival is gepland in het Olympiapark, de Königsplatz en de Olympic Regatta Course.

Kenta Kuribayashi, President van Toyo Tire Europe GmbH, is ook verheugd over de samenwerking met European Athletics:
“Toyo Tires is er trots op sinds 2018 partner te zijn van European Athletics. De geest van de kampioenschappen, waarin we uitdagen om de beste te zijn, sluit nauw aan bij onze eigen bedrijfswaarden, waardoor atletiek de ideale partner is voor het merk Toyo Tires. Na de afgelasting van de kampioenschappen van Parijs in 2020 als gevolg van de pandemie, wordt er lang uitgekeken naar het evenement in München door zowel deelnemers als toeschouwers.”

Vind meer impressies van de European Athletics hier.

Klik hier voor het programma van de European Athletics.