Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Samenwerking Toyo Tires en Marten Van Riel

21 april 2021

    Toyo Tires start een meerjarig partnership met triatleet Marten Van Riel.   

Carrière

In 2009 begon Marten Van Riel zijn triatloncarrière, waarin hij elk jaar flinke progressie boekte. In 2014 werd hij Belgisch kampioen op de sprinttriatlon en in 2016 verdiende hij een plaatsje in het Olympisch team van Rio de Janeiro, waarbij hij als zesde eindigde. Sinds zijn Olympische succes heeft hij meerdere goede klasseringen neergezet in de World Triathlon Series en het wereldbekercircuit. Aan het einde van 2017 won hij aan zelfvertrouwen met de winst in de wereldbekerwedstrijd van Miyazaki (Jpn).

Arena Games – Olympische Spelen

Na anderhalf jaar blessureleed en zonder noemenswaardige competitie heeft Marten Van Riel de groeicurve opnieuw te pakken. Enkele weken nadat hij al de sterkste was in de Arena Games in Londen won hij vorige zondag (18/04/2021) ook de Super League in Rotterdam.  Ook op de aankomende Olympische Spelen in Japan zal hij zich meer dan meten met de wereldtop.

Blue flame

De progressie van Toyo Tires in de bandenmarkt en de carrière van Marten kennen heel wat overeenkomsten.  Hoewel Marten in zijn eigen kleurrijke stijl zal aantreden, vereenzelvigt hij zich met de blauwe kleur van Toyo Tires die staat voor de competitieve spirit en doorzettingsvermogen.  “A blue flame burns at a higher temperature as a red flame”.

Marten Van Riel is eveneens verheugd met de nieuwe samenwerking en de kansen die hij krijgt om de kwaliteitsbanden en naamsbekendheid van Toyo Tires mee te promoten.