Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Ralf Gutena benoemd tot President van Toyo Tire Duitsland

3 januari 2024

Ralf Gutena, Directeur Marketing en Verkoop, wordt benoemd tot President van Toyo Tire Deutschland GmbH.
In deze rol zal Ralf Gutena het management en de strategische ontwikkeling van de Duitse dochteronderneming op zich nemen naast zijn huidige werk. Voormalig President, Kenta Kuribayashi, verwelkomde zijn benoeming zeggende: "Ik ben ervan overtuigd dat Ralf, met zijn uitgebreide kennis en ervaring, de ideale persoon is voor deze functie. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Ralf deze bijkomende functie voor Toyo Tire Deutschland op zich neemt.

In een commentaar op deze nieuwe benoeming, zei Ralf Gutena, "Voor mij is het een grote eer en tegelijkertijd een opwindende uitdaging om ook de functie van President van Toyo Tire Deutschland GmbH op mij te nemen. Ik kijk ernaar uit om de groei en ontwikkeling van onze Duitse activiteiten nog intensiever te kunnen sturen en ben dankbaar voor het vertrouwen dat het Toyo Tire management in mij heeft gesteld."

Toyo Tire's strategische focus versterkt verder zijn aanwezigheid en engagement om toekomstige uitdagingen in een veranderende markt aan te kunnen.

Laatste Nieuws