Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Opening van eerste Europese R&D-centrum

8 augustus 2019

Hyogo, Japan – 8 augustus 2019 – Toyo Tire Corporation (Hoofdkantoor: Itami, prefectuur Hyogo; Voorzitter: Takashi Shimizu) maakt de opening bekend van een nieuw R&D-centrum, de eerste Europese site voor technologische ontwikkeling in Duitsland (Willich, Noordrijn-Westfalen).

Het centrum zal deze herfst van start gaan met als doel een sterke technische basis op te bouwen door de productontwikkeling te versterken. Dat sluit aan bij de ‘beweging’ van mobiliteit van de volgende generatie. Met de oprichting van dit centrum zal Toyo technologische ontwikkelingssites hebben in de Verenigde Staten, Japan en Europa. Toyo zal zijn ontwikkelingscapaciteiten in de huidige R&D-centra en het nieuwe Europese centrum verbeteren door de kennis en de verworven informatie van elke site te bundelen en te delen.

Om zijn geavanceerde technologie in Europa te verbeteren, heeft Toyo aangekondigd dat op 30 juli van dit jaar de bouw van een bandenfabriek in de Republiek Servië zal beginnen. Vanaf januari 2022 zullen er banden geproduceerd worden. In dit kader zal Toyo het technologiecentrum oprichten om meer marktinformatie te kunnen verzamelen op het gebied van bandengerelateerde materialen en de nieuwste technologie van bandenproducten, aangedreven door de mobiliteit van de volgende generatie. Europa is de thuisbasis van een groot aantal vooraanstaande autoconstructeurs en autogerelateerde bedrijven, dus het is voor Toyo voordelig om een centrum te hebben in Europa, vooral op het vlak van kwaliteit en nieuwe informatie. Het centrum zal materiaalonderzoek combineren met technologische ontwikkeling en instaan voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige banden met een hoge toegevoegde waarde in de nieuwe fabriek die ter plaatse wordt gebouwd.

In combinatie met de opstart van volwaardige activiteiten in de nieuwe Europese fabriek zal Toyo zo een stevige grondslag blijven leggen voor diverse types van technologie op het gebied van bandensamenstelling, productiemethode, beoordeling en simulatietechnologie om zo zijn strategische producten te versterken. Om dit waar te maken, is Toyo al begonnen met een onderzoek naar de toekomstige uitbreiding van de R&D-functie in Europa buiten deze site.

Siteoverzicht

Naam vestiging

Europe R&D Center

Locatie

Willich, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Aantal werknemers

Ongeveer 10 (vanaf 2022, waarvan 3 afkomstig uit Japan)

Hoofdfuncties

Onderzoek en evaluatie van grondstoffen, bandenbeoordeling en informatieverzameling enz.

Bouwoppervlakte

Ongeveer 2.500 m²

Hoofdfaciliteiten

Faciliteiten voor materiaaltests, faciliteiten voor chemische analyse

 

Laatste Nieuws