Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Main partner van UCI Cyclo Cross World Cup

28 september 2021

De Japanse bandenfabrikant Toyo Tires verlengt voor het aankomende seizoen 2021-2022 zijn ondersteuning als main partner van de UCI World Cup Cyclo Cross. Samen met de UCI, Flanders Classics en de andere partners bouwen we verder aan de internationalisering van deze mooie sport.

Champions League van het veldrijden

Toyo Tires wist de voorbije jaren in onzekere en turbulente tijden een mooie groei te realiseren.  Mede door de prominente aanwezigheid in de “Champions League” van het veldrijden krijgt het merk een boost in naamsbekendheid bij vele bedrijven en consumenten.  Zij ontdekken hierdoor de waarden en kwaliteiten van onze producten en van ons bedrijf. 

De UCI Cyclo Cross World Cup blijft het meest bekeken internationale regelmatigheidscriterium van het veldrijden.   De 16 manches in o.a. USA, Frankrijk, Hongarije, België, Italië en Nederland hebben alleszins de beste plekken en uitzendmomenten in de totale kalender van het veldrijden.  De organisator Flanders Classics verwacht meer dan 150 miljoen live en televisiekijkers tezamen te bereiken.  De connectie met de fans kan in het nieuwe seizoen ook weer nu het publiek weer toegelaten is (COVID context zal bepalend zijn). 

Business momentum Toyo Tires

Met recente investeringen in het  nieuw Europees R&D Center (Dusseldorf - Duitland) en de start van nieuwe productiefaciliteiten (Servië) zet Toyo Tires zijn groeiambities in de Europese markt verder door.  De aanwezigheid als main partner in deze reeks van cyclo-cross wedstrijden koppelen we graag aan ons huidige business momentum.   Zoals in onze industrie kan je een regelmatigheidscriterium enkel winnen door constante hoogstaande prestaties.

Toyo Tires ondersteunt naast veldrijden in de wielerwereld eveneens wedstrijden in BMX (Belgian Championship – Toyo Tires Top Competition) en mountainbike. 

Laatste Nieuws