Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

European Athletics Indoor Championships 2019

17 januari 2019

Na met succes partner te zijn geweest van de Europese kampioenschappen atletiek in Berlijn is Toyo Tires nu ook een partnerschap aangegaan met de Europese kampioenschappen indooratletiek in Glasgow.

De 35e editie van de Europese kampioenschappen indooratletiek, die plaatsvindt van 1 tot 3 maart, is het hoogtepunt van het European Athletics-programma van dit jaar. Topatleten krijgen de kans om deel te nemen aan het belangrijkste European Athletics-evenement van 2019 en zo de nieuwe Europees kampioen indooratletiek te worden. Meer dan 600 atleten uit 50 landen zullen de strijd met elkaar aangaan in de Emirates Arena.

Foto: European Athletics via Getty Images

Toyo Tires was al in 2017 partner van de wereldkampioenschappen atletiek. Sinds vorig jaar breidde het bedrijf zijn partnerschap uit tot de wereldkampioenschappen indooratletiek, die plaatsvonden in Birmingham, Engeland. In Glasgow zal het merk Toyo Tires te zien zijn op de borden rond de baan, op al het officiële gedrukte materiaal en op de schermen in de arena. Buiten de atletiekbaan zal Toyo Tires bij zijn promotiestand een verfrissende wind laten waaien met de “Toyo Tornado”. Alle bezoekers van de kampioenschappen die deelnemen, winnen fantastische prijzen.
Kenta Kuribayashi, voorzitter van Toyo Tire Europe, is verheugd over de intensivering van het partnerschap: “Toyo Tires staat voor inzet en kwaliteit op het hoogste niveau. We zijn trots op de samenwerking met European Athletics, die nu al haar tweede jaar ingaat. Continuïteit, maximale prestaties en uithoudingsvermogen liggen aan de basis van topsportprestaties en de ontwikkeling van onze banden. “

“Hoge prestaties, zowel op het gebied van banden als op het gebied van sport: onze filosofie en die van de Europese kampioenschappen indooratletiek in Glasgow 2019 zijn een perfecte match”, aldus Mike Rignall, Senior Marketing Manager voor Europa van Toyo Tires. “Het was dan ook geen moeilijke beslissing om dit jaar een partnerschap aan te gaan met de Europese kampioenschappen indooratletiek.” Iedereen die een toeschouwer wil zijn, moet de socialemediakanalen van Toyo Tires in het oog houden. Toyo zal tickets weggeven voor de sporthighlight op zijn Instagram-pagina’s en tal van andere prijzen.

Meer informatie over de Europese kampioenschappen indooratletiek is te vinden op https://glasgow2019athletics.com/glasgow/