Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

TOYO TIRES aanwezig op Tokyo Auto Salon 2019

7 januari 2019

Toyo Tire Corporation presenteert zijn globale visie voor de bandenmerken TOYO TIRES en Nitto

Hyogo, Japan – 7 januari 2019 – Toyo Tire Corporation (hoofdzetel: Itami City, prefectuur Hyogo; voorzitter: Takashi Shimizu) zal de bandenmerken TOYO TIRES en Nitto voorstellen op de beurs “Tokyo Auto Salon 2019” die plaatsvindt in Makuhari Messe, Chiba, Japan van 11 tot 13 januari 2019.

■ TOYO TIRES
De stand van Toyo Tires zal uitpakken met een reeks zeldzame of unieke modelvoertuigen en de bezoekers van de Japanse beurs krijgen voor het eerst de kans om de "Hoonitruck” Ford F150 te bewonderen waarmee Ken Block onlangs nog reed in zijn film Gymkhana 10. Er wordt een uitgebreid productassortiment van TOYO TIRES getoond ter ondersteuning van “Real Driving”, het kernconcept van Toyo Tires waardoor voertuigen optimaal kunnen presteren.
 

Tijdens de autobeurs zal TOYO TIRES talkshows organiseren met als speciale gasten Ken Block, de wereldberoemde rallyrijder die gesponsord wordt door TOYO TIRES, en Masato Kawabata, de drievoudige D1 Grand Prix-kampioen en lid van het team TOYO TIRES DRIFT. Bovendien zal de beroemde Japanse acteur Sho Aikawa, die in augustus vorig jaar de Asia Cross Country Rally uitreed, ook te gast zijn op de stand. 
 

(TOYO TIRES booth image)

■ Nitto
Het globale merkimago van Nitto, dat ontwikkeld werd in Noord-Amerika, zal voorgesteld worden op de Nitto-stand en de globale visie van het merk Nitto zal kracht bijgezet worden met stoere pick-ups en coupés, zoals de nieuwste Jeep Wrangler die werd aangepast in Noord-Amerika.

 

 (Nitto booth image) 

Na de succesvolle actie van de afgelopen jaren wordt er op de stand van Toyo Tires ook een Instagram-campagne gelanceerd om de zichtbaarheid van het merk te vergroten. De beurs wordt ook voorafgegaan door een reclamecampagne om meer bezoekers aan te trekken naar de stands van Toyo Tires en Nitto.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op TOKYO AUTO SALON 2019. 

■ Overzicht Tokyo Auto Salon 2019


Datum: Vrijdag 11 januari, 2019 – zondag 13 januari 2019

Plaats: Makuhari Messe, International Exhibition Halls 1-11 & Event Hall

  (Nippon Convention Center, 2-1 Nakase, Mihama-ku, Chiba, prefectuur Chiba)


Standen: Toyo Tires Hall 1
West): 126
                Nitto         Hall 1
West): 117

 

Klik op de link om de officiële site van de beurs te bezoeken: Tokyo Auto Salon 2019.