Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Officieel Partner van de European Athletics Championships

16 juli 2018

 

Toyo Tires:  Ondersteuning tijdens de Europese Kampioenschappen Atletiek in Berlijn
De bandenfabrikant treedt op als officiële partner bij het sportevenement.

06.06.2018, Willich - De Europese Kampioenschappen Atletiek vinden plaats in Berlijn van 7 tot 12 augustus. Na de ondersteuning van de IAAF Wereldkampioenschappen atletiek in Londen 2017 en de IAAF Indoor Wereldkampioenschappen in Birmingham in maart 2018 als nationale partner. Zal Toyo Tires als officiële partner aanwezig zijn op de Europese Kampioenschappen Atletiek in Berlijn.
De gekwalificeerde sporters zullen onze visie "Driven to Perform" zeker ter harte nemen.

Zes dagen vol sportieve prestaties
De atleten strijden in 26 disciplines gedurende zes dagen met elkaar in deze sportieve competities voor de medailles. Naast korte-, middellange- en lange afstandswedstrijden concurreren de atleten ook in spring-, werp- en allround disciplines.

 

Berlijn in afwachting
De wedstrijden van de Europese Kampioenschappen Atletiek zijn niet alleen beperkt tot het Olympisch Stadion van Berlijn. Op diverse locaties in de stad kunnen toeschouwers hun favoriete atleten aanmoedigen. Het Breitscheidplatz dient niet alleen als start- en finishlijn voor de marathon, maar ook als ontmoetingsplaats voor alle sportliefhebbers onder het genot van Live muziek.
De Japanse bandenfabrikant Toyo Tires zorgt ter plaatse voor animatie waaronder de Toyo Tornado, een wervelwindkist waarin moedige deelnemers mooie prijzen kunnen winnen.

 

Onder wedstrijdatleten in het beste gezelschap
Het partnerschap tijdens het Europees Kampioenschap in Berlijn is een uitstekend platform voor de Japanse bandenfabrikant Toyo Tires om de aandacht van kijkers ter plaatse te trekken en de naamsbekendheid te vergroten. Toyo Tires is van mening dat het in goede handen is in deze sportomgeving, waar eerlijke concurrentie en topprestaties belangrijk zijn.