Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Nationaal Partner - IAAF World Championship

7 juni 2017

Toyo Tires partner van de International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships London 2017

Toyo Tires kondigt aan dat het een nationale partner is geworden van de International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships London 2017 Op die manier toont Toyo Tires zijn toenemende engagement voor atletiek en sportevenementen.

De IAAF World Championships zijn de belangrijkste afspraak op de wereldwijde atletiekkalender en vinden plaats in Londen van 4 tot 13 augustus. 2 000 van ‘s werelds beste atleten reizen af naar het Olympic Stadium in het iconische Queen Elizabeth Olympic Park in Londen.


Net als de tickets voor de World Championships, zijn de banden van Toyo Tires zeer gewild, met sterke verkoopcijfers in 2017 tot gevolg. De lancering van de nieuwe Proxes Sport-band verlegt de grenzen van bandenontwerp en materiaaltechnologie naar ongekende niveaus.

De Managing Director van Toyo Tires (UK), Keishi Inoue, verwelkomt het partnerschap en verklaarde: “Toyo Tires is verheugd een prominente rol te kunnen spelen in het grootste wereldwijde sportevenement van het jaar.  Toewijding, voorbereiding en strenge normen zijn synoniem met het nastreven van topprestaties voor zowel atleten als producenten van premium banden.”

Voor meer informatie over de IAAF World Championships London 2017 kunt u terecht op:
www.iaafworldchampionships.com

Voor meer informatie over de banden van Toyo Tires voor auto’s, SUV’s en 4x4’s kunt u terecht op:
www.toyotires.nl


Toyo Tires werd opgericht in 1945 en behoort met zijn jaarlijkse omzet van ongeveer 4 miljard dollar tot de 20 grootste bandenproducenten ter wereld.   Ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag in 2015 hernieuwde Toyo Tires zijn engagement voor kwaliteit, innovatie en topprestaties. Toyo Tires heeft een lange geschiedenis in de sport en motorsport en is vandaag sponsor van AC Milan, Leicester City FC, Zenit Sint-Petersburg en Düsseldorf Fortuna.

Londen 2017
Het London 2017 Organising Committee organiseert de IAAF World Championships in naam van UK Athletics, de Greater London Authority en UK Sport, ondersteund door het Department for Culture, Media and Sport, nadat het evenement in november 2011 werd toegekend aan Londen.

De IAAF World Championships London 2017 vinden plaats van 4 tot 13 augustus in het Olympic Stadium en vormen samen met de World Para Athletics Championships London 2017 het grootste sportevenement van het jaar. Voor meer informatie kunt u terecht op  
www.iaafworldchampionships.com