Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Leicester City Football Club – “Surprise again”

12 augustus 2016

Toyo Tires produceert video voor voetbalclub Leicester City 

 Osaka, Japan – 5 augustus 2016 - Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (hoofdkantoor, Osaka; Takashi Shimizu, president) maakte bekend dat het een video geproduceerd heeft ter ondersteuning van de door de onderneming gesponsorde Leicester City Football Club. Via deze opname wil men de Premier League 2016/2017 in Engeland met glans aftrappen. De video werd op 7 augustus wereldwijd gelanceerd op YouTube. (https://youtu.be/5GZyifBOsO4

Tijdens het seizoen 2015/2016 behaalde de club haar eerste titel in de Premier League sinds haar oprichting in 1884. De stad Leicester daverde op haar grondvesten toen ongeveer 240.000 supporters uit een totale bevolking van 300.000 mensen verzamelden voor de grote zegetocht van het team.

Bij het begin van het nieuwe seizoen zal Toyo Tires de club steunen als officiële sponsor van Leicester. Om de campagne op gang te brengen, produceerde Toyo Tires de video [Leicester City Football Club – “Surprise again”] om het team te steunen met het thema "Opnieuw verrassen", dat de hoop toont dat de stad Leicester opnieuw de vreugde van de overwinning zal smaken.

De video illustreert de ambities van de coach en de spelers, die de nieuwe campagne tegemoetzien met de vechtlust van een groep challengers die niet op haar lauweren wil rusten na de triomf van vorig seizoen.

De nooit aflatende energie en prestatiedrang van Leicester sluiten perfect aan bij het wereldbeeld van Toyo Tires als merk. Ze zetten de onderneming ertoe aan voor een derde seizoen een partnerschapsovereenkomst te sluiten met de club.

De onderneming zal de merkwaarde van Toyo Tires blijven benadrukken door het gebruik van hoogstaande content met een wereldwijde aantrekkingskracht.