Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Partnerschap met European Athletics verlengd tot 2023

29 mei 2019

European Athletics is bijzonder verheugd aan te kondigen dat Toyo Tires een officiële partner blijft voor belangrijke evenementen van European Athletics tot 2023.

Toyo Tires werd in augustus vorig jaar een officiële partner van het Europees Kampioenschap atletiek 2018 in Berlijn, en van de Europese kampioenschappen indooratletiek van 2019. Deze nieuwe aankondiging betekent dat Toyo Tires een officiële partner blijft van het Europees Kampioenschap atletiek in 2020 (Parijs) en 2022, en van de Europese kampioenschappen indooratletiek in 2021 (Torun) en 2023 – een duidelijk signaal van Toyo Tires’ engagement om de atletiek te steunen.

Svein Arne Hansen, voorzitter van European Athletics: “We zijn bijzonder opgetogen dat Toyo Tires zijn samenwerking met European Athletics heeft verlengd. Dat Toyo Tires zich engageert als officiële partner tot 2023 toont dat onze grote evenementen commercieel zeer interessant kunnen zijn voor onze sponsors.

“Voor de Europese Kampioenschappen in Berlijn waren zowel de toeschouwersaantallen in het stadion als het aantal tv-kijkers wereldwijd enorm groot. Ik ben bovendien verheugd dat ook de belangstelling voor de Europese kampioenschappen indooratletiek in Glasgow zeer groot was. En wanneer sponsors van het kaliber van Toyo Tires European Athletics steunen, is dat nog meer uitstekend nieuws voor de toekomst van de sport.

“European Athletics en Toyo Tires hebben heel wat gemeenschappelijke doelstellingen. Ik ben er dan ook rotsvast van overtuigd dat onze verdere samenwerking voor beide partijen vruchten zal afwerpen.”  

Kenta Kuribayashi, voorzitter van Toyo Tire Europe, over de verlenging van het partnerschap: “De uitdaging van elke atleet om het beste uit zichzelf te halen, weerspiegelt ook de instelling van Toyo Tires. Door deze gedeelde waarde is het voor ons een logische beslissing om onze samenwerking met European Athletics voort te zetten.”

Toyo Tire Corporation werd opgericht in het Japanse Osaka in 1945. Sinds 1975 bevindt het Europese hoofdkantoor van de onderneming zich in Duitsland. Het productassortiment focust op uitzonderlijk hoogwaardige en SUV-banden en omvat tevens een compleet aanbod aan winter-, zomer- en vierseizoenenbanden, plus producten voor bestel- en terreinwagens.

 

Source: European Athletics