Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Open Country OE op nieuwe Toyota Land Cruiser 250

1 juli 2024

De Toyo Tires Open Country A/T III band is geselecteerd als eerste montage voor de geheel nieuwe Toyota Land Cruiser 250. Toyota Motor Corporation heeft de afmeting 265/70 R18 116H Open Country AT III gekozen als eerste montage voor het nieuwe model.


Links: nieuwe Land Cruiser 250,                                                                                                              Rechts: Open Country A/T III.*
Land Cruiser-afbeelding met dank aan Toyota Motor Corporation. Het ongeoorloofd kopiëren en repliceren van deze afbeelding is verboden.

De nieuwe Land Cruiser werd in juni gelanceerd in het Midden-Oosten, Japan en elders en zal later dit jaar in Europa worden gelanceerd.

Sinds de introductie ervan in de jaren vijftig is de Land Cruiser blijven evolueren, terwijl hij zijn kenmerkende betrouwbaarheid, duurzaamheid en offroad-prestaties heeft behouden. De nieuwe Land Cruiser 250 is ontwikkeld met als doel het comfort en het rijgemak te verbeteren, zowel op de weg als off-road.

Open Country AT III all-terrain banden combineren design met prestaties. Van de toepassing van de eigen ontwerpbasistechnologie “T-MODE” van Toyo Tires tot het ontwerp van het loopvlakpatroon, ondersteunt de veelzijdige band zowel offroad-prestaties in uitdagende omstandigheden als een stil, stabiel rijgedrag tijdens het rijden met de nieuwe Toyota land Cruiser 250 op de weg.

Voor meer informatie over het Toyo Tires Open Country gamma, klik hier.

 

Laatste Nieuws