Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Proxes Comfort weer als "Goed" beoordeeld

12 maart 2024

De huidige AUTO BILD zomerbandentest 2024, die in de eerste week van maart op hun homepage werd gepubliceerd.

In totaal namen 55 zomerbanden van verschillende fabrikanten deel aan deze test. Deze werden na testen teruggebracht tot een shortlist van slechts 20 van de best presterende producten. Proxes Comfort kwalificeerde zich voor deze laatste ronde en kreeg uiteindelijk de algemene beoordeling 'GOED'. De handling op natte en droge oppervlakken en het comfort werden geëvalueerd. Tijdens tests maakte de band indruk met korte remwegen en dynamische handling op nat en droog wegdek. Proxes Comfort demonstreerde ook een zeer stil rolgeluid en was verkrijgbaar tegen een gematigd prijsniveau.

De maat 205/55 R16 94V werd getest. Deze maat wordt in Europa het meest gebruikt en wordt op een groot aantal auto's gemonteerd, waaronder VW Golf, AUDI A3, OPEL Astra en SEAT Leon.

In 2022 werd de band door AUTO BILD Allrad getest in de SUV-afmeting 235/55 R18 100V en kreeg ook de beoordeling ‘Goed’. Proxes Comfort heeft een moderne loopvlakcompound en -constructie, biedt goed remgedrag en hoge rijstabiliteit, zelfs in bochten.

Laatste Nieuws