Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Ken Block - New Brand Ambassador

25 februari 2016

Toyo Tires start “Global Brand Ambassador Partnership” met Ken Block

 

Osaka, Japan – 25 February, 2016 – Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (Takashi Shimizu, president) kondigt aan dat er een samenwerking met de gerenomeerde Amerikaanse racer Ken Block en zijn team, Hoonigan Racing Division, is afgesloten.

 


(Ken Block : Hoonigan Racing Division)

 

Het bedrijf heeft Ken Block benoemd tot “Proxes brand ambassador” en wil zijn promotie activiteiten uitbreiden om wereldwijd de uitzonderlijke kwaliteit van de ultra-high-performance (UHP) Proxes banden te promoten.

Ken Block is een racer en atleet die succesvol aan diverse autosport competities heeft deelgenomen  Block`s focus ligt vandaag de dag op rally wedstrijden en zijn zeer succesvolle “Gymkhana” videokanaal. Dit kanaal heeft tot nu toe meer dan 350 miljoen views en toont zijn indrukwekkende rijstijl.

Gymkhana EIGHT debuteert op het Ford Performance YouTube kanaal op 29 februari om 21:00. Hier gaat hij zijn nieuwe Ford Fiesta STRX43 uitgerust met Toyo Proxes R1R banden presenteren. Deze video zal autoliefhebbers wereldwijd een close-up geven van de Proxes R1R`s superieure tractie onder spectaculaire omstandigheden.

Het eerste project tussen Toyo Tires en Ken Block is de Gymkhana EIGHT livery onthullende video.
 Gymkhana EIGHT Livery Video: https://www.youtube.com/watch?v=8-UEF6OJOT4

Deze geeft fans een eerste indruk van Block’s Fiesta in Gymkhana EIGHT equipment maar ook een eerste officiële blik op Block’s auto uitgerust met Toyo banden.


Check out Gymkhana EIGHT herehttps://youtu.be/_hf6ke1-i3E

 

De Japanse bandenfabrikant gaat Ken Block als “Proxes brand ambassador” ondersteunen. Deze samenwerking zal bijdragen aan de wereldwijde naamsbekendheid en het imago van Toyo Tires door middel van zichtbaarheid in video’s van de racer en race-activiteiten.