Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Nieuwe AC Milan film

10 december 2015

Toyo Tires en AC Milan lanceren samen tweede videoclip
Spelers van AC Milan schitteren in spectaculaire achtervolging van twee bankovervallers.

De Japanse bandenfabrikant Toyo Tire & Rubber Co. Ltd heeft opnieuw samengewerkt met AC Milan, topclub uit de Italiaanse Serie A, om een tweede videoclip te maken. De clip met de titel “Chase in Milan by TOYO TIRES” (Achtervolging in Milaan door TOYO TIRES) wordt op donderdag 10 december 2015 wereldwijd gelanceerd. Klik hier voor de samenwerkingsvideo. 
 

Informatie over de campagne: http://toyotires-milan.com/movie/en/campaign/

Bekijk “Chase in Milan by TOYO TIRES” om deel te nemen aan de loting en kans te maken op één van de vier gesigneerde uitrustingen van de vedetten van AC Milan! 

Om een wereldwijde identiteit te kunnen uitbouwen, werkt Toyo Tires samen met AC Milan aan een aantal campagnes in het kader van een sponsoringovereenkomst. Aansluitend op de inspanningen van vorig jaar werd dit jaar opnieuw een gezamenlijke videoclip voor YouTube gemaakt met in de hoofdrollen de vedetten van AC Milan, waaronder Keisuke Honda, Ignazio Abate, Riccardo Montolivo en Mattia De Sciglio.

Het filmpje speelt zich af in de straten van het Italiaanse Milaan en toont twee bankovervallers die de weg kruisen van de vedetten van AC Milan, die bliksemsnel de achtervolging inzetten op de voortvluchtige boeven. Daarbij vertrouwen ze ook op de ‘Race Queen’ van Toyo Tires, die de Audi R8 − volledig uitgerust met ultraperformante PROXES T1 SPORT-banden van Toyo Tires − perfect onder controle heeft.
 

Naast het uitgekiende teamwerk zit het verhaal ook vol met fantastische prestaties, die uiteindelijk uitmonden in de arrestatie van de twee overvallers. Ook voor de oude gloriën is een belangrijke rol weggelegd in de actie. Zo is Siniša Mihajlović, de legendarische ex-vrijschopspecialist en huidig trainer van AC Milan, helemaal terug van weggeweest.


Toyo Tires is al meer dan 40 jaar actief in Europa en levert uiterst performante banden voor personenwagens. De laatste jaren neemt de vraag naar bandencategorieën voor SUV’s en CUV’s zowel hier als in heel wat andere regio’s sterk toe. Toyo Tires speelt hier op in met een uitgebreid gamma producten voor zijn klanten. Als merk van vertrouwen in Europa streeft Toyo Tires ernaar grenzen te verleggen door de verwachtingen van de klanten voortdurend te overtreffen en de wereld te verrassen, zoals geen ander merk dat doet. www.toyotires.nl 

 

Officiële website van “Chase in Milan by TOYO TIRES | AC Milan” 

■ Officiële video en blik achter de schermen: http://toyotires-milan.com/movie/en/

■ Interviews: http://toyotires-milan.com/movie/en/players/

■ Informatie over de campagne: http://toyotires-milan.com/movie/en/campaign/

Bekijk “Chase in Milan by TOYO TIRES” om deel te nemen aan de loting en kans te maken op één van de vier gesigneerde uitrustingen van de vedetten van AC Milan!

■ Productinformatie: http://toyotires-milan.com/movie/en/products/

 Over Toyo Tire & Rubber Co., Ltd.

Toyo Tire and Rubber Co. Ltd bouwt zijn activiteiten wereldwijd uit en concentreert zich daarbij op de productie en de verkoop van zijn basisproducten: banden. Omdat het bedrijf actief is in meer dan 100 landen en regio’s, richt Toyo Tires zich op diverse auto-onderdelen, waaronder banden en componenten van zetelkussens in urethaan, die de firma levert aan autofabrikanten over de hele wereld.

 

Over Toyo Tire & Rubber Co. Ltd en AC Milan

Toyo Tire & Rubber heeft als motto “Driven to perform” en vond datzelfde engagement om te presteren terug bij AC Milan. Daarom werd het bedrijf in april 2014 als eerste Japanse firma de officiële hoofdsponsor van de club. De sponsoringovereenkomst is een meerjarig contract voor de seizoenen 2013-14, 2014-15* en 2015-16.

* Omdat de overeenkomst van kracht werd in april 2014, liep het eerste seizoen over drie maanden: april-juni 2014.

 Over Proxes T1 Sport  De Proxes T1 Sport werd speciaal ontworpen voor Europese sportwagens uit het topgamma en staat garant voor topkwaliteit en een betere wegligging in droge en natte omstandigheden. Dit resultaat is te danken aan de introductie van een asymmetrisch loopvlak, dat bovendien een hogere bochtensnelheid toelaat. De grote, rechte groeven voeren het water beter af en staan garant voor een betere bescherming tegen aquaplaning, terwijl de stijve compound en een verbeterde spreiding van de contactdruk zorgen voor betere prestaties in rechte lijn, bij het remmen en in de bochten, en dat zowel in droge als natte omstandigheden                                                                                                         

voor meer informatie: info@toyotires.nl