Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Toyo Tires ondersteunt de AG Memorial Van Damme

26 augustus 2020

De 44ste AG Memorial Van Damme krijgt ondersteuning van bandenfabrikant Toyo Tires.  Dit prachtige atletiek evenement biedt elk jaar een topaffiche.  Dit jaar zelfs met een dubbele werelduurrecordaanval als hoogtepunt.   De 37-jarige Britse looplegende Mo Farah en Bashir Abdi gaan er met hun werelduurrecordpoging een geweldige show van maken. Zij krijgen de ondersteuning van een dj die een opzwepende set spelen met hun favoriete tracks.

Ook de Nederlandse Sifan Hassan zal een aanval doen op het werelduurrecord bij de vrouwen.

Het is ook uitkijken naar het Noorse equivalent van de familie Borlée, nl de broers Henrik, Filip en Jakob Ingebrigtsen.

Aangezien de gezondheid en veiligheid van toeschouwers, medewerkers en deelnemers de absolute voorrang hebben, is deze Memorial een bijzondere editie zonder publiek.  Natuurlijk zorgen o.a. Sporza en La Deux voor een integraal live uitzending met aanvullend uitgestelde samenvattingen van verschillende buitenlandse zenders. 

Bandenfabrikant Toyo Tires is trots om de “High Performance”- banden naast de topprestaties van deze atleten te plaatsen.

Voor meer informatie: https://brussels.diamondleague.com/home/