Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Elke Vanhoof - Toyo Tires Journey to the Olympics in Paris

23 februari 2022

‘Toyo Tires Journey to the Olympics in Paris’

Toyo Tires is vereerd om de sportieve uitdaging ‘Toyo Tires Journey to Paris ’ van Elke Vanhoof mee te kunnen ondersteunen.  Ze zal vanaf 1 januari 2022 ambassadrice zijn en de groei van Toyo Tires mee in de spotlights te zetten.

Elke Vanhoof

Belgisch BMX-”ster” Elke Vanhoof behoort sinds jaren bij de Europese top.  Ze haalde onder andere brons op het Europees kampioenschap 2013 en een 4de plaats TT op het WK in 2014.  Ze won de European League 2014 en 2015, werd Europees kampioen in 2015, won de TT op de Europese spelen in 2015 en pakte Europees zilver in 2017.  Op de Olympische spelen in Rio 2016 werd ze 6e en ze kwalificeerde zich voor de spelen in Tokyo 2020.   Ze deelt ook haar ervaring met de jeugd in haar mooi project “project 91”.    Haar volgende doel, de Olympische Spelen in Parijs. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyo Tires

Toyo Tires is één van de toonaangevende bandenfabrikanten ter wereld en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en regio's. In de Benelux-landen maakt het bandenmerk de laatste jaren een gestage groei door.  De investering in een nieuw Europees R&D Center en nieuwe Europese fabriek (operationeel juni 2022) geeft de huidige groei nog meer potentieel.

De hoofdactiviteit van Toyo Tires is de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige, high performance banden voor particulieren en vloten.  Toyo Tires biedt een breed assortiment aan autobanden in zowel de zomer-  winter- als all season-categorie en heeft een betaalbare band die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Wielersport - BMX

De Japanse bandenfabrikant is reeds actief in sponsoring van de wielersport als uniek platform om de naamsbekendheid van het merk te versterken (UCI WorldCup Cyclocross 2021-2022,… ).  In BMX was Toyo Tires reeds partner van het WK BMX (Zolder 2019), BK BMX (Massenhoven 2021), Toyo Tires Topcompetitie (Belgian Cycling 2021) en Athletes For Hope- BMX team (Marc Herremans 2021).  In 2022 zal Toyo Tires eveneens het EK BMX (Dessel) ondersteunen.