Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

‘Surprising the World"Leicester City

11 mei 2016

TOYO TIRES viert eerste Premier League-titel van Leicester City met nieuwe gezamenlijke video

Toyo Tire (UK) Ltd., de Britse distributeur van Toyo Tire & Rubber Co., Ltd., viert de eerste Engelse Premier League-titel van haar officiële sponsoringpartner, Leicester City Football Club. De laatste film die Toyo Tires maakte in de reeks korte video’s ‘Surprising the world’ werd wereldwijd gelanceerd op dinsdag 10 mei 2016. De titel is ‘Surprising the world – Only those who keep on driving can change the world’. https://www.youtube.com/watch?v=-FsjG0aKFAM&feature=youtu.be

 Toyo Tire (UK) Ltd. (TUK) is gevestigd in de omgeving van Leicester in de East Midlands van Engeland. TUK werd officieel sponsor van het team in 2014, toen de club naar de Engelse Premier League promoveerde. Sindsdien hebben TUK en het team samen diverse campagnes ontwikkeld.

Het eerste kampioenschap van Leicester City in de Premier League lijkt niet alleen iets dat je maar een keer in je leven meemaakt, maar de manier waarop het team de titel in de wacht sleepte werd ook wereldwijd met gejuich onthaald.

De niet-aflatende energie van Leicester City in haar zoektocht naar roem sluit perfect aan bij het wereldbeeld van Toyo Tires als merk. De onderneming is uitermate trots op haar sponsoring voor het team en feliciteert de spelers en de organisatie met hun doorzettingsvermogen.

Om de titel samen met de vrolijke en enthousiaste fans en met voetballiefhebbers in de hele wereld te vieren, heeft Toyo Tires een video opgenomen ter ere van deze triomf met als titel ‘Surprising the world – Only those who keep on driving can change the world’.

Toyo Tires heeft de video wereldwijd op YouTube gelanceerd met de slogan van het bedrijf: ‘Surprising the World’. De korte video toont de vurige vastberadenheid van spelers als Jamie Vardy en Riyad Mahrez en de passie van coach Claudio Ranieri.

Toyo Tires streeft er als onderneming voortdurend naar de verwachtingen van de klanten te overtreffen en de wereld verrassingen te bieden die geen ander merk kan evenaren. Het bedrijf heeft dan ook alle troeven in handen om toegevoegde waarde te blijven bieden.


Kort overzicht van de video: Surprising the world – Only those who keep on driving can change the world

Het verhaal ‘Did anyone imagine?’ (‘Wie had dat gedacht?’) begint met beelden van de bescheiden Engelse stad die Leicester is.

Die stad wordt het toneel van een onverwacht wonder. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jamie Vardy, die vroeger in een fabriek werkte maar nu het record brak voor de meeste goals in opeenvolgende Premier League-matches; Kasper Schmeichel, Danny Drinkwater, die aan de kant was gezet bij zijn vorige club en hen nu heeft verslaan, en de onbekende samoerai, Shinji Okazaki, die de verdediging van elke tegenstander aan flarden speelt.

De film is een eerbetoon aan Claudio Ranieri, de coach van wie alleen gevraagd werd om degradatie te vermijden. Dat hij in plaats daarvan de spelers en de club naar deze glorieuze titel zou leiden, hadden zelfs de meest verstokte fans geen moment durven dromen.

Alleen het ondenkbare kan ons op die manier verrassen en vreugde brengen met een kampioenstitel die voor altijd in de herinnering staat gegrift. Alleen wie doorzet kan de wereld veranderen

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. oefent haar activiteiten uit over de hele wereld en focust op het vervaardigen en verkopen van haar kernproducten: banden. Toyo Tires is actief in meer dan 100 landen en regio’s en handelt in diverse auto-onderdelen, waaronder banden en urethaanelementen voor zittingen, die het bedrijf levert aan autofabrikanten wereldwijd. 

■ Over Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. en Leicester FC
Het motto van het eigen merk - “Gedreven om te presteren” - herkende Toyo Tire (UK) Ltd., de Britse distributeur van Toyo Tire & Rubber Co., Ltd., ook in de prestaties van Leicester FC. In augustus 2014 werden de partijen het eens over de voorwaarden en werd de bandenfabrikant een van de officiële sponsoren van de club. De sponsorovereenkomst is een meerjarencontract voor de seizoenen van augustus 2014 - mei 2015 en augustus 2015 - mei 2016.